Hverdaghverdaghverdag + flødeboller

Her til aften, har jeg optimeret mine kernekompetencer. Eller noget. Jeg kan nu multitaske og læse boligmagasinet mens jeg trutter i nytårshorn og rasler med gul teletubbi, og er med til at juble over vores venner, de glade teletubbies, når de falder. Det er det benhårde mor-game, og jeg havde lige en gylden halv time sammen med Elias og udstyret.

Vores venner
Vores venner
Basisudstyret
Basisudstyret

Jeg har været syg i et par dage nu, men heldigvis kom min fantastiske lillesøster på besøg med overskud og slik. Hun havde også flødeboller med, men de nåede ikke med på billedet. Hun havde en pose fugle med hvis røve hun skulle sy sammen, og hun var slet ikke glad for mine jokes om kneppenåle i fuglerøven (jeg trænger virkeligt til at komme ud – bare lidt og uden barn, men gerne med mand), så jeg gjorde mit bedste for at optimere hyggen. Det var altså så hyggeligt.

Som beskrevet....
Som beskrevet....Flødeboller?
Søsterfin
Søsterfin
3 Comments
Previous Post
Next Post