Palietter og søvnmangel

Da jeg var lille, blev mine drømme om satinsko og tylsskørter ikke rigtigt opfyldt. Jeg fik træsko på, og bukser, så jeg kunne klatre og ikke frøs. Det har hævnet sig i en sådan grad, at jeg har svært ved at holde mig tilbage i dag. Som middel til at tackle min store afhængighed af pallietter, er jeg nu bedste ven med ebay, og er de seneste par måneder blevet den lykkelige ejer af ikke en, ikke to, men tre pallietjakker, jeg er stærkt i tvivl om, hvornår jeg skal have på. For man fryser i dem, og de er bestemt ikke egnet til andet end at stå helt stille i en bar i. nu er problemet så at jeg er så kronisk træt (Elias), at jeg ikke kan holde mig vågen i bar om jeg så blev truet med et boldtræ til at gøre det. Men jakkerne… de hænger og er så fine. Den seneste ser sådan ud:

3 kommentarer

  1. Så du er også vokset op i 70’erne, hvor det var unisex-tøj og -frisurer, der prægede bybilledet. Det samme her.
    Det kan ses på mine 3 store tøser, som ALLE har levet deres lyserøde tyl-palliet-fe-prinsses perioder igennem (og også min). også er jeg endda ikke færdig endnu – min lille pige på 1 år får forhåbentligt også en palliet-glimmer-periode – Fedest!

  2. Ej, hvor er du heldig! Tre tøser! Jeg havde længe svært ved at forstå mens jeg var gravid og vi havde fået kønnet at vide, hvordan Elias kunne blive en dreng, når jeg nu er en pige. Totalt ulogisk føltes det! Og ja, 70’erne var altså ikke gode for glimmer-piger…

  3. hihihi, dén har jeg også hørt andre sige. Hjemme hos os kommer der tilsyneladende udelukkende piger – 4 stk, så mon vi overhovedet kunne lave drenge???

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.