Palietter og søvnmangel

Da jeg var lille, blev mine drømme om satinsko og tylsskørter ikke rigtigt opfyldt. Jeg fik træsko på, og bukser, så jeg kunne klatre og ikke frøs. Det har hævnet sig i en sådan grad, at jeg har svært ved at holde mig tilbage i dag. Som middel til at tackle min store afhængighed af pallietter, er jeg nu bedste ven med ebay, og er de seneste par måneder blevet den lykkelige ejer af ikke en, ikke to, men tre pallietjakker, jeg er stærkt i tvivl om, hvornår jeg skal have på. For man fryser i dem, og de er bestemt ikke egnet til andet end at stå helt stille i en bar i. nu er problemet så at jeg er så kronisk træt (Elias), at jeg ikke kan holde mig vågen i bar om jeg så blev truet med et boldtræ til at gøre det. Men jakkerne… de hænger og er så fine. Den seneste ser sådan ud:

3 Comments
Previous Post
Next Post