Foredrag

Jeg har i længere tid holdt en pause fra at holde foredrag – især om mine bøger. Nu er jeg sammen med ArtPeople ved at sammensætte en lille håndfuld forskellige foredrag, og hvis du vil vide mere om det eller dem, er du velkommen til at kontakte Joy Morgan på jomo@artpeople.dk

Kærlig hilsen,

Julia

42 tanker om "Foredrag"

 1. Pingback: Hvis du har tid…

 2. Anne Mette

  Tak for et super foredrag i Espergærde i dag “Birgit”….Held og lykke med Elias, moderskabet, familien og fremtidens valg..Knusser..

 3. Xanders mor

  Kære Julia!

  Nu er jeg kommet hjem til Helsingør efter et SUPER foredrag på Vesterbro Bibliotek og jeg kaster mig igen over din bog og føler nu, at jeg kender dig endnu mere.
  1000 tak for en helt igennem fantastisk hyggelig eftermiddag!
  Du er lige så fantastisk i virkeligheden som jeg har forestillet mig mens jeg har siddet og læst din bog – og det er RIGTIG meget, skulle jeg hilse og sige!

  Knus fra Louisa

  Ps. Skulle hilse og sige, at man sagtens kan have “ammehjerne” selvom man giver sit barn flaske : Formåede at lægge anlægget til vores bil på taget af denne da vi gik gik ind til foredraget og det lå der stadig da vi kom ud igen!!!!!
  Efter min kusine og jeg havde moret os over dette bakkede jeg ind i traileren der holdt bagved os på vejen, men det skete kun noget med vores bil 😉
  På vej hjem var Xander lige ved at slå sirenen til, hvorfor jeg måtte lave pitstop i nødsporet på motorvejen, for at give ham sutten – det har jeg alligevel aldrig prøvet før!
  Men det var altsammen det hele værd og mere til, fordi det var så hyggelig en eftermiddag :)

 4. Lotte B

  Ej – laver du ikke en københavner event igen?
  Missede den sidste gang på Lyrskov (skulle ha’ arvingen fotograferet), og synes at den på Bogforum ligger lige lidt sent på dagen.

 5. Linda

  Har lige læse den sidste side i bogen, og jeg glæder mig så meget til at høre dig på torsdag på Ølby bibliotek.

 6. Henriette

  Hej Julia..

  skal man bruge billetter for at høre dit foredrag på Middelfart bibliotek??

  Og hvordan får man fat i dem??

 7. Mikkels mor

  hej Julia. har læst din bog “hvor lagde jeg babyen?” op til flere gange nu, jeg blev selv mor for 4 mdr. siden, så den er ganske nyttig. men jeg ville egentlig høre om du ikke kunne tænke dig at komme et “smut” til Hjørring og fortælle live. det kunne jeg nemlig rigtig godt tænke mig. mvh Louise

 8. Lisbeth

  Har lige bestilt billetter til arrangementet i Middelfart til februar 😀
  2 stk….så skal jeg bare finde ud af om det er Manden er Veninden der skal med 😀

  #17 (Henriette)
  Billetterne kan bestilles på bibliotekets hjemmeside…det er så nemt!

 9. Henriette

  mange tak Lisbeth.. det er hermed gjort, og jeg vil overraske min veninde med en billet.. :-)

 10. Signe

  Hej Julia
  Så dig engang på podiet til et debatarrangement om dameblade. Anledningen var at nogle RUC-piger havde lavet et blad, der hed Consume. Jeg syntes bare du var noget af det mest irriterende. Især da du proklamerede at man da “bare” kunne lave sit eget blad.
  Nåh, men ca 1 år efter læste jeg så “Hvor lagde jeg babyen” mens jeg ventede mig. Og græd mig igennem de første 50 sider (ja det var jo nok hormoner der også spillede ind her). Den er god – bogen! Stor ros til dig.
  Nåh, men nu er jeg ved at lave en hovedopgave på DJH – jeg laver et magasin, der hedder Ravnemor. Tror du ikke, at der er et marked for det? (forestiller mig, at kvinder vil købe det i smug de første 5 år :-)).
  P.s. Nu ikke noget med at hugge min idé.
  Mange venlige hilsner fra en nybagt mor

 11. Henriette

  Må der komme børn med til dit foredrag i Middelfart.. altså en lille bitte baby… :)

 12. Marion

  Jeg fik de sidste billetter på Ishøj Bibliotek, og håber nu inderligt at jeg kan komme. Havde nemlig termin d.16 Januar men har stadig ingen baby i armene. Krydser fingre for at baby vil komme til verden meget snart, eller måske vente til efter foredraget:)

  Mange hilsner den kommende mor:)

 13. Louise

  Jeg elsker at læse din blog – hver dag – flere gange om dagen…tjekker bare liiiige bloglovin én gang til for at se, om du har skrevet nyt! Du er relativt ny i mit liv, men hvor har jeg savnet dig – giver det mon mening?

  Ærligt, så har jeg ikke læst bogen (endnu), men jeg vil lige høre, om foredraget stadig er fantastisk, når ens barn nu er 18 mdr., og man selv er kommet over det værste ammehjerne, men stadig er søvnig som en zombie og i voksentidunderskud pga. et B-menneskebarn, der insisterer på, at aftener er for både børn og vokse?

 14. iskt

  Fnys, du er udsolgt i Aalborg. Mon de holder dig bag lukkede døre, eller kan man mon luske rundt blandt reolerne, forklædt som almindelig låner, og smuglytte? De må flytte dig til en større venue, NU.

 15. IbenPiben

  Hej Julia,

  Jeg mødte op i Smørum d. 5. maj og fik købt en billet. Men da du meldte afbud blev foredraget udskudt på ubestemt tid.

  Kan du indikere om der kommer en ny dato, eller om jeg i stedet skal få pengene tilbage for billetten?

 16. shmk

  Hej Julia.
  Jeg deltager for tiden i en sorggruppe, da jeg har mistet min mor. Jeg har læst din bog, Sig farvel, og været rigtig glad for den. De andre i gruppen har også læst den, og vi har delt om den. Ville høre om du ikke holder flere foredrag om den? Jeg bor på Frederiksberg.
  Mvh en der savner

 17. majken

  så kommer du til min lille by, Frederikssund, som jeg er flyttet tilbage til! Lidt mærkeligt efter at jeg har fulgt med i dit liv her…..Håber du vil tage dig tid til en gåtur ned til fjorden, der er ret flot!

 18. Sandra

  Hej Julia..
  Holder du nogle åbne foredrag på Sjælland hen over året. Har været rigtig glad for ovenstående liste…så mit spm er i virkeligheden nok om der er en ny liste/ oversigt på vej! :-)
  Pft…Sandra

 19. Anja Jensen

  Ihhh der står at det er aflyst pga. sygdom i Vejle, når jeg klikker på linket. Er der sket en fejl?
  Kram Anja

 20. Majbrit Hansen

  Hej Julia,
  jeg er med i forældrebestyrelsen i dagplejen i Juelsminde Kommune. Vi er ved at arrangere et forældre arrangement til foråret 2013 og synes det kunne være rigtig spændende og underholdende, hvis du kunne komme og holde et foredrag. Vi har selvfølgelig et budget, som vi skal holde, så vi er også interesseret i at høre hvor meget du tager for et foredrag i Jylland en hverdagsaften?
  Ser frem til at høre fra dig og ha en god dag.

  MVH Majbrit

 21. Jytte Madsen

  Regner med (-: med at få din nyeste bog i fødselsdagsgave den 8/12!! Læste med stor fornøjelse dit interview i ALT. Var sgu helt bange for, at jeg var den eneste i DK, som ikke synes, at kronprinsesse Mary fortjener en medalje for sin måde at håndtere job og moderskab på. Denne leflen for de kongelige er bare ikke til at holde ud! Flot at du tog den op (og glæder mig til at læse hele bogen) hvis jeg ikke får bogen i gave, ja så køber jeg den selv!

 22. Britta

  Så er Julia booket til at besøge Hedensted Bibliotek (midt mellem Horsens og Vejle) onsdag den 10. oktober kl. 19. Vi glæder os rigtig meget, og håber på mange begejstrede publikummer :o)

 23. Christina

  Hej Julia.

  Jeg bor i Vejle og vil høre hvornår du evt. kommer hertil eller i omegn og holder foredrag!?

 24. Rikke

  Hej

  Jeg ville høre om du har planlagt foredrag indenfor nærmeste fremtid i østjylland:)
  Det håber jeg..

  Hilsen
  Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>