FAQ

 

Send en mail på julia@lahme.dk, hvis du søger og ikke finder svar på dine spørgsmål.

1. Hvorfor blogger du så tit?– Fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.

2. Hvorfor er der ikke annoncer på din blog? Jeg har valgt at sige pænt nej tak foreløbig, men er bestemt ikke modstander af annoncer på blogs. Jeg vil hellere arbejde i give aways lige nu, som mine læsere får meget ud af. Skriv hvis du vil lege med. Hvis du har noget, du synes jeg skal omtale, må du gerne sende mig en mail, men jeg skriver kun om ting, jeg virkeligt synes er fede. Jeg har ligeledes fravalgt affiliateprogrammer, men er ikke nærig med links.

3. Hvorfor er der ikke billeder af Elias og Sofus på din blog? Det er der flere årsager til. For det første synes jeg at de gerne må have deres ansigter for sig selv. Mine børn har ikke valgt at jeg pensler mit eget og lidt af deres liv ud på de sociale medier, og det vil jeg gerne tage hensyn til. Samtidig tænker jeg at noget af det jeg selv har sat pris på i mit liv var at skabe min egen identitet. Når mine drenge bliver internet-aktive behøver der ikke findes mange billeder af dem alle vegne, som de eller andre, behøver at tage stilling til. Bare fordi jeg synes de er vanvittigt smukke og nuttede med røven bar i et bassin om sommeren, er det ikke sikkert de selv synes at de billeder er topfede at verden har adgang til når de fylder 14.

4. Hvordan vælger du de forfattere og mennesker der er interviews med på din blog? Hvis jeg læser en bog, opdager en idé andre har fået, eller blot ser et fedt projekt, vil jeg gerne dele det med verden. Så jeg udvælger efter interesse.

3 tanker om "FAQ"

 1. Anne Sofie

  Hej Julia

  Superlækker blog du har, jeg nyder meget at følge den. De bukser, du har på på dit nye, smukke “profilbillede”, hvor er de fra? De guld leopardprikkede. Hav en god weekend, keep up the good work!

  Mange hilsner fra en London-læser

 2. Tine Kaalund

  Hej Julia

  Jeg har vaeret begejstret for dig, siden jeg laeste Hvor lagde jeg babyen?, som min soede svoger kom ind ad doeren med, da jeg selv var nybagt foerstegangsmor. Den hjalp!

  Tak for din aerlighed over for os som laesere. Det er vaerdsat.

  Jeg er selv netop opstartet som blogger i nichen Mor, hvis jeg skal referere til din blogbog (hjemmegaaende husmor i udlandet, mens min mand er udstationeret med sit job).

  Du kan se min spaede opstart paa:

  http://www.moriudlandet.com

  Hej fra Tine

 3. Rikke

  Forstår godt du vil lade Elias være lidt i fred, og undlade billeder. Respekt for det !! Men NØJ hvor jeg grinede af episoden, hvor du havde glemt ham på køkkengulvet. Den gik bare rent ind her hos en mor til to dejlige drenge 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>