Dansk Mode, Gustav, Glimmer & Opskrift På Kandiserede Æbler

IMG_4614

IMG_4628

Her står jeg sammen med Birger som er stylist på blandt andet Femina. Vi står i Magasin på Kgs Nytorv hvor det danske mærke Gustav har åbnet deres shop. Tøjet, som vi laver PR for, er så fint. Lækre kvaliteter, blød læder og masser af detaljer. Jeg er vild med det!

Det var en superhyggelig eftermiddag med masser af gæster, og snak om lækkert tøj. Og så havde vi bedt Folkets Madhus om at sørge for menuen, som var en ren æblefest.

IMG_4618

Jeg turde først ikke kaste mig over æblerne, men de smagte simpelthen så godt, som du kan se nedenfor, så derfor har jeg bedt Michael fra Folkets Madhus om at give mig opskriften så jeg kunne dele den med jer.

IMG_4635

(Blusen er fra Gustav og fås her. Og den er en milliard gange pænere i virkeligheden end i webshoppen)

Kandiserede æbler. 

Ingredienser

  • 250 g sukker
  • 1 dl vand
  • 1 tsk eddike
  • 4 æbler
  • 1 dl kokosmel

Bring sukker, vand og eddike i kog i en gryde. Lad det simre ca 10-15. Det må ikke tage for meget farve. Dyp en træpind i sukkerlagen og køl den af under rindende koldt vand. Bliver sukker fast er massen klar

Vask og tør æblerne, af med stilken og stik en træpind i æblerne.

Når sukkermassen er klar, dyppes æblerne heri. Drys med kokosmel, sukker eller hvad du kan lide og sæt æblerne til afkøling på bagepapir.

Tip; kog sukkerlagen i en gryde der er lille og høj – så er det nemmere at dyppe æblerne deri.

IMG_4636

 

3 Comments
Previous Post
Next Post