#GLIMMERONSDAG

Du ved det godt – vinteren er hård, (ungerne er syge), det er koldt og det er i den grad blevet februar. Der skal noget til at løfte det hele. Derfor har vi her på vores kontor indført glimmeronsdag. Konceptet er simpelt: Det er onsdag, du ifører dig et eller andet der glimter, glimrer og gnistrer, du tager et billede af dig / det og smækker det på instagram og husker at tagge det #glimmeronsdag. Og der er mange smukke, kloge damer med allerede – vi elsker det!

Følg os her.

 

16 tanker om "#GLIMMERONSDAG"

 1. Sarah

  Åhhh det kunne jeg godt bruge som en reminder på at huske at gøre lidt ekstra ud af det. Har fået 2 kommentarer på mine øjenbryn idag – kun fordi jeg havde nået at brug ekstra 3 minutter på make uppen imorges… viser at der ikke skal så meget til. Og glimmer kræver ikke ekstra tid, hvilket er et plus når man har baby på 7 mdr der holder en vågen om natten.

 2. Sarah

  Åhhh det kunne jeg godt bruge som en reminder på at huske at gøre lidt ekstra ud af det. Har fået 2 kommentarer på mine øjenbryn idag – kun fordi jeg havde nået at brug ekstra 3 minutter på make uppen imorges… viser at der ikke skal så meget til. Og glimmer kræver ikke ekstra tid, hvilket er et plus når man har baby på 7 mdr der holder en vågen om natten.

 3. Pingback: Er du også klar til forår nu? | Fra hoved til pen

 4. Pingback: 27.02.2013 outfit #10

 5. Pingback: My one weakness | Cirkusprinsesse.dk

 6. Pingback: Mer glimmer om onsdagen | mor med mer

 7. Pingback: Mer glimmer om onsdagen | mor med mer

 8. Pingback: Dress up onsdag | Cirkusprinsesse.dk

 9. Pingback: Om vejr, vind og lidt om glimmeronsdag | Vouloir C'est Pouvoir

 10. Pingback: Hvad er Glimmeronsdag - sothisseasonsothisseason.dk

 11. Pingback: Sines Sider | Om vejr, vind og lidt om glimmeronsdag

 12. Pingback: Glimmeronsdag | Duckysrapping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>