Man ved det jo godt, når det er på vej…

Ok, jeg ved godt jeg trætter jer herude.

Jeg er faktisk også rimeligt træt. Også af mig selv. Men vi HAR syge børn – IGEN. Eller heldigvis ikke børn, kun barn, men vi har ikke haft en hel uge uden sygdom siden september. Hvad sker der for denne vinter? Madness!

I går var jeg hos Norlie og holde foredrag (kender du Norlie? SUPERlækkert børnetøj, som sælges af konsulenter ved hyggelige aftener hjemme hos dig) – og derefter mødtes jeg med mand og børn hos veninde og hendes mand og unger. Og det var så hyggeligt. Bortset fra Sofus som græd og græd – og vi blev ved med krampagtigt at holde fast i hyggen og messe til hinanden at det sikkert bare var en tand, selvom man inderst inde ved at det er ikke en tand – det er feber og der er nok af den. Så vi gik midt i den her:

Og resten af natten gik med det her;

Og det er ikke jernviljen, der holder en oppe. Nej det er den lille hånd og den endeløse kærlighed.

10 tanker om "Man ved det jo godt, når det er på vej…"

 1. Marina / cand.mor

  Årh, suk suk suk. Har gudskelov kun oplevet feber med vores dreng en enkelt gang (efter 5 mdr. vaccine), så frygter virkelig vintre som dine med syge børn og lange nætter.

 2. Camilla

  Øv, ikke ingen – I er da godt nok blevet ramt meget denne her vinter.

  Vi har heldigvis sluppet noglelunde, da den ældste slet ikke har været syg – kun lidt hosten engang i mellem. Den midste har været ramt et par gange, men ikke meget.

  Nej, her hos os, er det mest mig der bliver ramt – øv.

 3. Bitten

  Vi er der også IGEN. Med lille rødhåret dreng med feberhede kinder og ond hoste. 3-4 gang i denne vinter – kombineret med de 2 gange maveinfluenza, og storesøsterens ene gang maveinfluenza og to gange falsk strubehoste, så bliver man bare lidt træt. Og i år er faktisk en GOD vinter sammenlignet med de to sidste år – hvilket bare er ufatteligt deprimerende.

  Men den lille feberhede hånd holder én oppe – og hvem kan sige nej til deres grænseløse kærlighed og ditto behov???????

 4. Heidi

  Hånd i hånd billedet siger ALT om den grænseløse kærlighed der er imellem forældre og børn <3 Rigtig god bedring med ham :-)

 5. Mette

  “Og det er ikke jernvilje, der holder én oppe. Nej det er den lille hånd og endeløs kærlighed.” – Hvor er det de fineste ord! Hul i de mange endeløse nætter: Love rules!

 6. Løvinden

  Hvor er det fint beskrevet. Den altoverskyggende kærlighed til ens børn holder vanviddet fra døren i disse sygdomsramte tider. Kan næsten ikke huske, hvornår vi alle fire var helt friske på samme tid. Glæder mig til, at forår, spiren og solens lune stråler visker vintertræthed og sygdom væk. God bedring med ham!

 7. Marion

  Savner at læse din blog. Hverdagen fylder bare så dejligt meget med skønt job, skøn mand og unger. Og lorte bleer, madpakker, skænderier og rengøring…. Hi hi. Hvor kedeligt med sygdom:( fedt du har holdt foredrag hos norlie, jeg er selv ny fan af deres tøj, og får snart besøg af Christina på mit arbejde. Glæder mig til at se den nye kollektion.. Rigtig god dag til dig Julia

 8. julialahme Forfatter

  Tusind tak for jeres kommentarer – og ja, denne vinter har hårdt greb om de fleste af os. Og ja, Marion, hverdagen tager røven på os. Man må huske at nyde den… KH J

 9. Speltmor

  Prøv at holde dem hjemme fra institution så længe som muligt. Det er et smitte opsamlingssted.

 10. Sine

  Tanker og bedring til jer! Vi snupper også lige en omgang syg-barn-feber-kast-op-mor-far-jeg-har-det-så-dårligt… burde man ikke få nogle vouchers til charter-sol for hvert barns-sygedag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>