God stil, dame

Der er ikke noget bedre end folk med god stil.

Og jeg synes det er god stil at lade sin søn få et job. Også selvom han åbenbart er kendt under tilnavnet Prins Pils.

Dronningen af Holland abdicerer og jeg synes simpelthen det er god stil, cool og fornuftigt.

6 tanker om "God stil, dame"

 1. Marina / cand.mor

  Hmm, jeg ved ikke, om jeg er enig med dig her. Jeg kan faktisk godt lide, at der er Danmark er tradion for, at man ikke abdicerer, og at “regentposten” er et job for livet. Og Margrethe er jo ikke begyndt at “falde af på den” – hende er der jo stadig masser af gang i. Men jeg skal bestemt ikke afvise, at holdingen havde været en anden, hvis hun vitterligt virkede gammel.

 2. Trine Søgaard

  Jeg sidder mere og tænker på hvordan hun kan ha’ sådan noget ‘fluffy’ hår…?? Og måske trænger hun til at slå stængerne op og la’ Prins Pils ta’ lidt ansvar. Just saying.

 3. Sine

  Jeg sad og funderede den anden dag.. Det er jo rigtig mange af de europæiske kongehusene, hvor regenten er ved at være oppe i alderen.
  I min optik er konger og dronninger sådan nogle gamle nogen – nej, Lange Grethe var måske ikke så gammel da hun blev indsat, men dengang var jeg jo ikke engang tænkt på endnu, så i forhold til mig er de nogle gamle nisser.. Men hvad så nu? Inden for de næste 10 år +/- skifter hele Europa regent, og regenterne bliver dermed ikke længere gamle nisser (i forhold til mig). Bliver det kongehusets fald? Er vi overhovedet klar til et generationsskifte i Europa?

 4. Heidi Kjeldgaard

  Jeg synes det er über cool,at Hollands dronning abdicerer og lader den næste generation komme til. Det ville også klæde dronning Margrethe at lade kronprinsen tage over. Man kan se det efterhånden tærer på hendes kræfter at afholde nytårskur osv.

  Det er ingen skam at abdicere, tværtimod, så under jeg skisme magrethe at gå på pension nu og flade ud op divaneseren.

 5. Anita Holt

  Åhh kongehuset er altid noget værre noget at rode op i, der er lige så mange synspunkter som der er folk. Men jeg personligt synes nu det er op til stilen i det enkelte land om det med at abdicere er noget man skal gøre i. I Danmark vil jeg faktisk ikke sige det er nødvendigt, synes de har så godt et samarbejde på tværs af generationerne at det simpelthen ikke er nødvendigt. Men det er jo ikke sikkert det er sådant alle steder. Derfor synes jeg faktisk det er ok at Holland nu skal igang med en ny epoke. Jeg er ret sikker på generationsskiftet ikke kommer til at koste kongehuse, snarer tvært imod. De yngre generationer finder jeg i høj grad der er respekt omkring:)
  Og det kom så fra en kæmpe royalist…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>