Ord nummer 1

På billedet her er Sofus syg og lige faldet i søvn på mig. Han har brugt det meste af december og af julen på at være syg, men alligevel har han fundet tid til at lære at sige sit første ord. Nu råber han det ved hver given lejlighed. Ordet er “MERE”. Elias første ord var BIL, men lillebror har prioriteringerne i orden og kræver mere. Han er en lille splejs, Elias var så tyk, at man kunne bladre i hans lår, men Sofus er sådan en lille slank type. Og han er efterhånden blevet sulten; og vil naturligvis spise selv. 15 måneder gammel er han, han går, han løber, han spiser og nu: Taler han måske også lige om lidt.

 

4 tanker om "Ord nummer 1"

 1. Københavnerhjerte (Mila)

  Hans lille hoved ser ihvertfald nuttet ud. Tiden er godt nok gået hurtigt..

  Tillykke med det første ord, det er altså ganske særligt.

  Håber han er ved at være rask, og han kan få MERE af alt det han ønsker…

 2. Line B.

  Ja tiden flyver bare afsted. Min søn bliver snart et år. Han har lige taget sit første skridt her i Julen, og der er bare stort.

  Godt nytår. Håber at l får færre sygedage i det nye år.

 3. Gitte

  Min søns første ord var også “mere” – eller faktisk udtalte han det højt og tydligt “NEGER”, hvilket har givet en lidt pinlige episod i s-toget, da jeg sad ved siden af en dame med en meget mørk hudfarve og han råbte NEGER NEGER NEGER!!!! fordi han ville have flere rosiner…. :)

 4. julialahme Forfatter

  @ mia – tak – jeg tror (7-9-13) at vi er på rette vej! Tak

  @ Line B – tak, ja – jeg krydser fingre for færre sygedage – også til jer. Og tillykke med de første skridt! Det er STORT!

  @Gitte – FANtastisk historie! Og SÅ sjov!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>