Tillykke med værket!

Jeg er på arbejde i dag, og på mit skrivebord lå der en stak post, da jeg kom. I stakken lå en dejlig kuvert fra Tofino Books, som jeg var så heldig at arbejde for i tidernes morgen. I pakken lå denne smukke bog:

Tillykke til Julia og ikke mindst til Tofino Books – jeg håber den bliver en bestseller! Smuk sat op, lækre, tilgængelige opskrifter og ikke mindst masser af personlighed.

2 tanker om "Tillykke med værket!"

  1. Jens

    ahhh..sikke flotte billeder. Nu sidder man her og bliver helt sulten, selv om man måske egentlig mere burde begynde at tænke på, hvordan man igen kommer ned på et “normalt” madindtag ovenpå alle julebordets god(t)er! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>