Jeg leder efter et værelse

… Altså ikke til mig. Men til Mette, som er 20 år, kommer fra Jylland, og skal flytte til København.  Hun er SÅ cool, skal arbejde her i 2100, og har ikke store krav – men ønsker sig ganske forståeligt adgang til køkken og bad. Hun flytter hertil den 2. januar, så det er sådan cirka derfra, hun leder.

Vi og hun er efterhånden ret desperate, så hvis du kender nogen, der kender nogen, der kender nogen, må du meget gerne sende mig en mail. Jeg lover rødvin og evig taknemmelighed, hvis du kan hjælpe!

Julia@lahme.dk

TAK

En tanke om "Jeg leder efter et værelse"

 1. Kamilla

  Hej Julia

  En gammel folkeskole bekendt, sofie Flagstad, har linket mig til dig blog. Min kæreste og jeg står nemlig med et tomt værelse som vi gerne vil leje ud! Fra, hurtigst muligt. Så det med 1 jan passer fint.

  Du kan evt give hende mit Tlf nr 50451082 eller mail, og så kan hun skrive/ ringe til mig!

  Jeg skal lge understrege at vi har en ( selvfølgelig) sød og fantastisk dejlig datter på to år. Hun går naturligvis i vuggestue. Så i hverdagen er det få timer hun er hjemme indtil hun skal i seng. Og i weekenden sker der altid alt muligt…. Men men… Dette er også hendes hjem, vores datter altså. Det bare vigtigt lge at have med for der er muligvis nogen der allerede der ikke vil være interesseret i et værelse hvis de vidste der orde børn i lejl.

  Mvh
  Kamilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>