Er du på vej ud for at købe ind?

Så gør dig selv den STORE tjeneste at smide den her i indkøbskurven. (Irma har den!) Det smager så englene synger og er voksenudgaven af Nutella. Og nårh ja, så er den vel del af enhver fornuftig stenalderkost eftersom den er lavet af nødder? Og ja, den er øko. Og når du har smagt den, kan du ikke leve uden.

3 tanker om "Er du på vej ud for at købe ind?"

  1. Liset

    Er der ikke noget med at det der stenaldermad ikke går ind for forarbejdet varer??? Jeg skulle mene at de der nødder er blevet bare en smule forarbejdet, for at blive til den top lækre chokocream :-O

    Men spøg’ til side – den ser meget lækker ud, og hvis turen skulle gå forbi Irma i nærmeste fremtid, er det bestemt ikke utænkeligt at den hopper ned i min indkøbskurv :-).
    Forsat god økologisk stenalderjul…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>