Sigfred og Smilets By

Jeg har været på rejse ugens første to dage, og blandt andet har jeg haft nogle møder i Aarhus (og her kommer jeg til at tænke på byens nye payoff: Aarhus – Danish for Progress – prøv lige at sige det højt. Jeg kan ikke!). Men i Smilets By, og i det vidunderlige kvarter omkring Guldsmedegade blev jeg inviteret til møde på Sigfreds Kaffebar – et sted, som fik mig til at ønske at jeg havde tid til at blive hipster. Så fint og anbefalelsesværdigt. Og med en udstilling på væggen:

5 tanker om "Sigfred og Smilets By"

  1. FamilienDanmark

    Vildt fine billeder – ja, suk, hvem der dog bare havde tid til at blive hipster :) Det må være målet, når mine børn engang er blevet store – og så er det sikkert ikke hipt mere…

  2. Mia

    Jeg overlevede min barsel (nr. 2) i kraft af Sigfreds (for nogen er det kanelsnegle, for mig var det cappuccino) – jeg er dybt taknemlig for at han og hans kaffebarer findes.

  3. Sarah

    … Når man ikke har tid til at være hipster i reallife er det godt at man har instagram:-) og mit materialle liv fyldt med Isabel Marant tøj og vintage Rolex ure udleves på Pinterest. I mellemtiden er jeg bare 33 år, nybagt mor i Valby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>