Trafik-jule-lys & jule-mummier

 

I weekenden brugte Elias og jeg lige nøjagtigt det kvarter Sofus sov i til at lave denne juledekoration. Elias fortalte historier imens, og hvis du er i tvivl forestiller det en skov med nogle biler, der måske nok er kørt lidt galt på vej til julemanden. Sammen med Elias og grankusinerne blev det sent søndag til ca tyve småkager bagt af den dej søde Bedste Karen havde lagt i fryseren. Efter ungernes egne valg lavede vi skrig-pinke julemummier med drys og bling bling. Det fineste ved den slags aktiviteter er de historier ungerne fortæller undervejs – og den dybe koncentration som ellers kan være så svær at vride ud af en 4 3/4 årig…

 

7 tanker om "Trafik-jule-lys & jule-mummier"

  1. Line B.

    Kan godt lide at du fik 3/4 med. Min datter er 5 3/4, og det er vigtigt at de 3/4 kommer med. Fine kager ellers. Mine døtre og hjemmegående mand har lavet grønne småkager med blå glasur og krymmel i dag.

  2. Liset

    Kan godt blive lidt misundelig på det der overskud :-) ! Må lede gemmerne godt igennem, og tjekke i alle kroge, måske der så også dukker noget op her hos os!

  3. Lotte

    Så skægt hvor de dog får det fra, de kære små. Biler der er kørt galt på vej til julemanden…??? Og så i juledekorationen – sjovt:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>