Og i dag: Starbucks…

 

I dag var jeg så heldig at være med til pre-åbningen af Starbucks i Fields (Vi har været med på kommunikationen af projektet). Den ligger lige ved indgangen til Bilka og er et samarbejde mellem Bilka og Starbucks. For mig er Starbuckskaffe = New York, rejser, storbyer og kaffe præcis som man ønsker den, og som del af dagen lærte jeg for eksempel at kaffe fra sydamerika smager bedst til chokolade. Og at kaffen bliver bedre, jo højere den vokser, og at Starbucks er fairtrade…

 

5 tanker om "Og i dag: Starbucks…"

 1. Bitten

  Er lige vendt hjem fra London i mandags – og der var jeg da også lige forbi Starbucks en gang eller to. :-) Elsker det. Indbegrebet af hygge.

 2. Ida

  Det er så stort at der endelig, endelig, endelig er åbnet Starbucks i Danmark! Guderne må vide, hvorfor det har taget så længe. Totalt kæde og alt det der, men jeg kan rigtig, rigtig godt lide kaffen!

 3. Lotte B

  Ah – er det krævende at ønske dem lidt tættere på byen??? De har jo været her længe (i lufthavnen) og nu Fields…men altså – kan de ikke komme af Ama’r og ind til byen?! Pls! For jeg elsker en grand mocha (+/- flødeskum)

 4. Heidi

  Suk, det er jo kun når man er i det store udland og hovedstaden, at man kan være så heldig at lægge vejen forbi….
  God dag til alle fra det vest jyske :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>