Ditte er skuffet. Det er jeg også

Ditte Giese har skrevet et klogt og harmdirrende indlæg i Politiken – om at regeringen igen missede muligheden for at hjælpe nogle af samfundets svageste, de gadeprostituerede. Og i det hele taget de prostituerede. For i Danmark vil vi nemlig ikke kriminalisere mændene, sexkøberne. I stedet bliver der talt om social indsats og alt muligt andet – men hvorfor er det SÅ svært at indse, at det at nogle mennesker har ret til at købe andre menneskers kroppe grundlæggende må være forkert?

LÆS DITTES INDLÆG HER.

8 tanker om "Ditte er skuffet. Det er jeg også"

 1. Bitten

  Interessant artikel. Men har I prøvet at læse kommentarerne til den??? Hold da op, hvor kan sådan noget dog få mange mænd op af stolen. Mærkeligt.

 2. Dorthe Kandi

  Så enig med Ditte og jer andre. Er begejstret for udtrykket Fairtraide-fisse og skuffet, vred – ja rasende over politikernes vatroundel-holdninger til prostitution. En lang række dårlige undskyldninger som om lovgivning og social i indsats ikke kan eksistere sammen. Det er jo f.eks. Forbudt at slå børn, selv om de fleste nok ved at det til alle tider vil foregå alligevel, men så kan vi sætte ind med sociale indsatser, oplysning og lignende for at undgå det i videst muligt omfang.
  Som Ditte nævner har vi regler om cykeladfærd, vi har lovgivning om parkering og hundeluftning og meget andet, som slet ikke har de store menneskelige konsekvenser, som prostitution har. Jeg skammer mig over de folkevalgte, og krymper mig når jeg dagligt cykler forbi kvinderne på Vesterbro, der sælger deres krop af sikkert mange forskellige grunde – men som igen får at vide, at det er vi andre egentlig ligeglade med!

 3. julialahme Forfatter

  Ja, det er totalt vanvittigt. Og jeg forstår simpelthen ikke at vi i danmark mener at det nærmest er at fratage kvinder deres personlige frihed, hvis ikke de får lov til at arbejde som prostituerede.

 4. Feministen

  Jeg er også skuffet. Først fedt- og sukkerafgift og nu go til sexkøb. Lugter af blåstempling… Har for 30 min siden afsluttet Herbjørg Wassmo´s ´Et glas mælk, tak´. Selvom jeg har læst en del socialrealisme og facts om menneskehandel/slaveri, er jeg fuldstændig ramt. Den er et must read!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>