Bare til fælles info

I går aftes holdt jeg foredrag på Aarhus Universitet. Om kvinder og om løgne, og om hvad vi egentligt lyver om. Og ikke mindst, hvad løgne er. I Bibelen står der for eksempel ikke, at man ikke må lyve, men der står at man ikke må lyve om andre – så måske må man godt lyve lidt? I hvert fald var det en god aften, og på vej ud så jeg så dette. Uden at lyve kan jeg sige at jeg ikke aner hvad man laver til den type event.

4 tanker om "Bare til fælles info"

 1. Ida

  Man ser hvor meget klamt man kan spise før man kaster op!
  Fra wikipedia:

  BODYCRASHING – En konkurrence, hvor deltagere kæmper om at komme først igennem alternative retter som “Kiksekage med palmin (i stedet for kiks)”, “Akademikere ville vælge Whiskas” og klassikeren “Den dræbende fløde”.

  http://da.wikipedia.org/wiki/T%C3%A5gekammeret

 2. Lisbeth

  Fra Taagekammerets website:

  “BODYCRASHING – Kom op oplev folk dyste i diverse konkurrencer om at indtage forskellige former for mad og drikke. Der vil uden tvivl være bræk involveret.”

  Lyder hygge.

 3. Alice M

  Haha… Jeg har læst der på universitetet…

  Fx drikker man store mængder cocio – eller store mængder væske fra agurk-salat glas.. (yum yum ved vi alle…).. Og spiser og drikker andre klamme ting….

  Fysikerne (taagekammeret) er sindsyge… det ved alle…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>