Ministeren har ikke tid…

Til at svare på hele debatten om fødselsskader.

Jeg har netop modtaget dette svar.

Kære Julia

 

Tak for dine mails med tilbud om at deltage i debatten på din blog.

Ministeren kan ikke deltage, da hun har meget travlt. Vi må derfor prioritere i de pressehenvendelser, der kommer herind.

 

Men igen – tak for henvendelsen.

12 tanker om "Ministeren har ikke tid…"

 1. sarah

  Jeg tror de har misforstået noget og glemt at følge med tiden – en blog er jo også pressen 😉 og faktisk når den jo mennesker på en helt anden måde end avisen …

  Det sjoveste er et eller andet sted at det er skrevet af en pressesekretær i et sprog som om hun henvender sig til en folkeskoleelev.

  Minister: Følg med tiden! og deltag i debatten for det er vigtigt!

 2. Lotte B

  Nej – selvfølgelig har ministeren ikke tid, men så har hun med garanti en chefkonsulent, kontorchef, fuldmægtig, whatever et sted, som bør ha’ tid.
  Vil klæde ministeren en del at tage borgerhenvendelser alvorligt (og ja, jeg ved godt at der kommer nogle temmelig useriøse ind imellem, men alligevel…det her er jo ikke useriøst).
  Og nej – måske hun ikke har tid til at skrive på bloggen, men så bør hun ha’ tid til at sende et svar af en art.
  Æv…jeg er skuffet…

 3. julialahme Forfatter

  Jeg havde nu troet at hun – eller en anden ville – vi har tidligere fået svar fra ligestillingsministeriet her på bloggen, og det undrer mig egentligt at der ikke er en eneste studentermedhjælper i HELE ministeriet der kan skrive et svar…

 4. Anna Skyggebjerg

  Som tidligere fuldmægtig i et ministerium: Jeg tror desværre ministeren er blevet skidt vejledt af sine embedsmænd, da de vurdere, at ministeren ikke har tid. Det ville ha klædt dem, at agere på sagen. For selvfølgelig får man ikke ministeren selv i tale. Det er derfor, der er dygtige embedsmænd og -damer. Som kan prioritere og formulere.

 5. Heidi

  Jeg sad i den tidlige morgentime og så Go Morgen Danmark, mens den lille prins fik sin morgenflaske…. Jeg kom til at tænke på, om det mon er den vej der skulle gåes for at skabe opmærksomhed på det? Du er jo fantastisk til at tale for en go sag Julia:-) Det var bare en tanke, rigtig dejlig dag :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>