GAVEREGN: Så er der knald i gudinden

Du kan vinde ham her i dag:

GREY.

Christian Grey.

Damefantasiernes meget fysiske svar på James Bond. Han er milliardær, spiller klaver efter sex og knalder benene væk under vore unge (jomfruelige heltinde). 50 Shades of grey er næsten 600 siders fortælling om sex, og du er garanteret to knald pr kapitel. Det er liret, det er lækkert og det er skrevet så dårligt at det gør ondt. Men. Damerne elsker den. Og hvis du tænker at du mangler ideer, lir eller inspiration til noget af det, der foregår – eller ikke gør – hjemme i dit soveværelse, så er det da bareat hive fat i moppedrengen. (No pun intended).

Og det der med “gudinden”, er noget den smukke unge heltinde taler om – og med – sin indre gudinde. Åbenbart en man møder på motorvejen til orgasmeland.

Her  en smagsprøve:

Og hvis du smækker en kommentar afsted til dette indlæg, deltager du i gaveregnen om en bog. Den udkommer i morgen og vinderen udtrækkes i morgen den 31. august. Sådan! Så kan du nemlig selv finde ud af hvad du synes… Om Christian.

77 Comments
Previous Post
Next Post