4 tanker om "Økoøko"

  1. Kirstenk

    Som de da kan finde på “over there” Tror jeg prøver at bikse min egen version sammen…og selvfølgelig kommer der blomster op, hvis de får kærlighed (og vand)

  2. Lotte B

    Hmm…nu er det ligefør at jeg hopper med på Valentines konceptet. Det er altså meget sødt – og ecolove-agtigt – det her.

    PS: jeg håber at Johan har opdaget at han er blevet kopieret i youtube verden. Må indrømme at jeg lå færdig af grin over BanjoBoys/Banjodrengene i dag. Det er en ære at blive kopieret på den måde…men intet – INTET – slår originalen, kan du hilse at sige!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>