Hjemmeregnvejrsdag

P1020286

Det regner, og regner og regner, og det gør sådan set ikke så meget, for jeg sidder indendøre og arbejder med kaffe og lyden af regn på det stillads der fylder hele vores smalle baggård. Jeg plejer med usvigelig sikkerhed at få planlagt det sådan at jeg lige præcis skal ud når det regner allermest, men i dag er anderledes. Jeg har en af de gode, tørre formiddage. Jeg elsker formiddage som denne. Ved skærmen, med kaffe, uden grund til at gå ud, og med ro til at få skrevet, gjort, svaret og ordnet de ting, der nu engang skal ordnes. Det giver ro og overblik. Jeg har arbejdet en del steder, hvor man ikke var fan af hjemmearbejdsdage. Men hvorfor mon? Hvornår kan man nogensinde være lige så effektiv, som når man sidder hjemme? Naturligvis ikke hver dag og hele tiden, men for mig er det fantastisk at få lov til lige at få fod få ugen og hængepartierne herhjemme. Det er en af de store fordele ved at være deltidsansat. Dage hjemme.

P1020288

6 Comments
Previous Post
Next Post